Covid-19 maatregelen

Samen strijden we tegen de verspreiding van het covid-19 virus. We hebben maatregelen genomen en huisregels opgesteld om iedereen binnen Kasteel Radboud zo goed mogelijk te beschermen. Zowel bij Kasteel Radboud als bij jou als bezoeker ligt de gezamenlijke verantwoordelijkheid om de regels na te leven en iedereen een prettig verblijf te gunnen.

MEER OVER DE MAATREGELEN

Maatregelen in het museum

Bij bezoek aan het museum is vooraf reserveren verplicht gesteld door de overheid. We hebben hierdoor een aparte toegang voor het museum gerealiseerd. Je kan zo lang de maatregelen gelden niet heen en weer lopen tussen het museum en het Kasteel Café. Voor gebruik van het Kasteel Café vragen we je ook (apart) vooraf te reserveren. Het terras is wel vrij toegankelijk. Op drukke dagen kan het terras vol zitten.

Bij reserveren en bezoeken van Kasteel Radboud ga je akkoord met de huisregels en maatregelen.

BEKIJK HUISREGELS MUSEUM
Kasteel Radboud Blijf thuis met gezondheidsklachten covid-19
BEKIJK MAATREGELEN MUSEUM
Kasteel Radboud 1.5 meter afstand aan tafel
BEKIJK HUISREGELS KASTEEL CAFÉ

Maatregelen Kasteel Café

Bij bezoek aan het Kasteel Café is vooraf reserveren verplicht gesteld door de overheid. Het Kasteel Café heeft een eigen ingang. Je kan zo lang de maatregelen gelden niet heen en weer lopen tussen het Kasteel Café en museum. Voor het museum vragen we je ook (apart) vooraf te reserveren. Het terras is wel vrij toegankelijk. Op drukke dagen kan het terras vol zitten.

Bij reserveren en bezoeken van Kasteel Radboud ga je akkoord met de huisregels en maatregelen.

BEKIJK MAATREGELEN KASTEEL CAFÉ

Maatregelen Kasteelplein

Zonder reservering of bezoek aan terras is het verblijf op het kasteelplein niet toegestaan. Dit druist tegen al onze idealen in wat betreft beleving van het kasteel. We willen graag open en toegankelijk zijn voor iedereen. Helaas laat de huidige situatie dat niet toe. We hebben tot deze maatregel besloten om zo ieders veiligheid te kunnen waarborgen. We hopen op je begrip. Zodra de situatie rondom covid-19 het toelaat is iedereen weer van harte welkom!

Heb je nog vragen met betrekking tot je bezoek?

NEEM CONTACT OP
Kasteel Radboud Volg aanwijzingen medewerkers op

Meer weten? Neem contact op!

Reviews

Vandaag hebben we genoten van een heerlijke High Tea , goed verzorgd door heel erg gezellig personeel in een prachtig kasteel! Ook nog even buiten gezeten op het leuke terras in de zon. Echt een aanrader!

– Fiona Heimenberg

Prachtig kasteel, aardige medewerkers, leuke audiotour, kindvriendelijk. Een aanrader voor groot en klein.

– Marja Peterse