Groepsspellen

Heb je een familie- of vriendenuitje of ben je op zoek naar leuke ideeën voor de jaarlijkse teambuilding? Kom naar Kasteel Radboud!

Wil je een moord oplossen, nu of in het verleden? Of ga je liever de uitdaging aan van een escape? Het kan allemaal.

De Sleutels van Kasteel Radboud

Een spannend avonturenspel gebaseerd op Fort Boyard, het populaire tv-programma uit de jaren 80. Snel denkwerk, sportiviteit en teamspirit helpen je bij je zoektocht naar de sleutels.

Klik hier voor de uitgebreide omschrijving

Escape from Radboud Castle

Je zit met je team vast in Kasteel Radboud. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Of toch niet? Je hebt alleen een iPad tot je beschikking om digitaal de code in te vullen waarmee je verder komt in het kasteel. Lukt het je om binnen de tijd alle kamers vrij te spelen en uit te breken?

Klik hier voor de uitgebreide omschrijving

De Da Vinci Code

De Da Vinci Code is een perfecte combinatie van binnen en buiten in het centrum van Medemblik en Kasteel Radboud. Weten jij en je team de cryptische puzzels op te lossen en de spannende games slim te spelen? Dan maak je goede kans om als eerste die bijzondere prijs te vinden: de heilige graal.

Klik hier voor de uitgebreide omschrijving

Moord op het kasteel

Het is het jaar 1296. Graaf Floris V wordt dood gevonden in een geheime ruimte van Kasteel Radboud. Vermoord, maar door wie? Als middeleeuws karakter ga je uitzoeken wie er toegang had tot de geheime kamer en wat de reden is voor de moord. Want een ding staat vast: de moordenaar móet gevonden worden!

Klik hier voor de uitgebreide omschrijving.

VR Game: Moord aan tafel

Een rijke hoteleigenaar wordt dood aangetroffen en de schok is groot! Aan jou en je team de taak om deze moord aan de dinertafel op te lossen. Hoe? Stap in de virtuele wereld! Op tafel ligt een VR-bril, zet ‘m op en je staat ineens in de lobby van het hotel. Lukt het je om met behulp van de bril en de spullen op tafel de codes te ontcijferen en kluizen te openen? Vind het bewijsmateriaal, leg de juiste verbanden en wijs de moordenaar aan.

Klik hier voor de uitgebreide omschrijving.

Meteen aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Geef hier je voorkeursdata en tijden op, de aanvraag is pas definitief als wij hem hebben bevestigd.