Win twee kaarten voor "De On-ontdekking van de Zuidpool"!

Kleur mee voor twee gratis toegangskaartjes voor kindertheater De On-ontdekking van de Zuidpool op 9, 16 en 23 juli 2019 bij Kasteel Radboud. Dat is inclusief de hele dag toegang tot het kasteel, Zuidpool maskers knutselen én een glas limonade.


1. Download de kleurplaat

2. Kleur die op je mooist in

3. Lever het uiterlijk zaterdag 6 juli (eerste kans) of 13 juli (tweede kans) in bij Kasteel Radboud

4. En win die tickets!


Je ontvangt de kleurplaat in je mail. Je kan je ieder moment uitschrijven van de nieuwsbrief.

Over kindertheater "De On-ontdekking van de Zuidpool"

Zeewaardig muziektheater voor échte avonturiers 


We varen naar de 17e eeuw, de Gouden Eeuw. De scheepsjongens Peer en Jodocus gaan als eersten de Zuidpool ontdekken. Maar een expeditie naar de achterkant van de wereld is niet zonder gevaar. Durf je mee? Pas wel op, want onderweg vliegen de vissen je om de oren en fluiten de speren voorbij. Een avontuur met de wind in de zeilen!


De On-ontdekking van de Zuidpool gaat over lef. Want wie gaat ontdekken, weet nog niet waar hij uitkomt. Het gaat over durven vertrouwen op jezelf en dat het soms juist beter is om een heel andere koers te varen. En over vriendschap, heel belangrijk als je op zo’n grote reis bent. En honger. En heimwee. Ohja! En dat het misschien toch handig is om een keer te leren zwemmen. Geïnspireerd op de ontdekkingsreis van Jacob le Maire in 1615 naar Kaap Hoorn.


Maak je eigen Zuidpool masker


Voor de voorstelling mag je een mooi Zuidpool masker maken in het kasteel. Zo neem je een stukje Zuidpool mee naar huis en kan je het daar nog een keertje naspelen. Of je eigen mooie verhaal ervan maken natuurlijk! En voordat je naar huis gaat, mag je nog het hele kasteel verder verkennen.


Adviesleeftijd voor de voorstelling is vanaf 7 jaar.


Voorwaarden voor deelname kleurwedstrijd


1. Kleur op je allermooist deze kleurplaat in en lever het uiterlijk zaterdag 6 juli (eerste kans) of 13 juli 2019 (tweede kans) in bij Kasteel Radboud, Oudevaartsgat 8 in Medemblik.


2. De ingeleverde kleurplaat is voorzien van naam, leeftijd en telefoonnummer. Zo kunnen we contact met je opnemen als je hebt gewonnen. Deze gegevens worden nergens anders voor gebruikt en direct na de actie verwijderd.


3. Je bent minimaal 7 jaar. Dat is de vanaf adviesleeftijd voor de voorstelling.


4. Knutselen en een glas limonade geldt alleen voor kinderen met een (gewonnen) ticket voor de voorstelling. Niet voor volwassenen.


Doe je mee?

Lever je kleurplaat uiterlijk zaterdag 6 of 13 juli 2019 in bij Kasteel Radboud en win die twee tickets!


Je ontvangt de kleurplaat in je mail. Je kan je ieder moment uitschrijven van de nieuwsbrief.

Kasteel Radboud

Oudevaartsgat 8

1671 HM Medemblik

www.kasteelradboud.nl