Moord op het kasteel

Het is het jaar 1296. Graaf Floris V wordt dood gevonden in een geheime ruimte van Kasteel Radboud. Vermoord, maar door wie? Als middeleeuws karakter ga je uitzoeken wie er toegang had tot de geheime kamer en wat de reden is voor de moord. Want een ding staat vast: de moordenaar móet gevonden worden!

Het programma

Je wordt ontvangen op Kasteel Radboud in de speciale ruimte die voor jullie is gereserveerd. Daar vind je ook alles over jouw karakter en kun je je inlezen in je rol. Ben je een van de ridders, een jonkvrouw, of misschien een vrouw van lichte zeden, die voor een paar florijnen gevoelige informatie doorspeelt. Iedereen voorbereid? Dan is het tijd voor Moord op het kasteel.

Je zit aan een prachtige gedekte tafel in de Ridderzaal, klaar voor de geplande feestavond. Graaf Floris heeft die speciaal georganiseerd voor iedereen in het kasteel. De troubadour speelt bij de ingang en aan het spit draait een speenvarken.

Om je heen zie je Bekende Middeleeuwers als Ridder Joris, de sterkste en dapperste man uit de omgeving, en de keurige graaf Gijsbrecht van Aemstel. Een beetje uit de buurt blijven maar, want als Van Aemstel te diep in zijn kruik wijn heeft gekeken gaat hij rare verhalen vertellen. En hé, zelfs Griet is uitgenodigd, de vrouw waar Floris zijn stiekeme avontuurtjes mee beleeft. Over de graaf gesproken, waar is hij eigenlijk? Je hebt hem aan het begin van de avond even gezien, maar vlak voor het diner is hij ineens opgestaan en weggelopen.

Dan krijgen jij en je tafelgenoten het vreselijke nieuws: je geliefde Graaf Floris is dood, vermoord! De schout is duidelijk, de dader is een van de gasten. Niemand mag weg voor deze moord is opgelost.

Moord op het kasteel is standaard inclusief:

  • professionele acteurs
  • spelmaterialen
  • extra attributen voor de hoofdkarakters
  • 1 drankje per persoon (bier/wijn/fris)
  • entree Kasteel Radboud museum
  • prijs voor de winnaars

Uitbreidingsmogelijkheden

Dit moordspel duurt ongeveer 2,5 uur en kan prima worden uitgebreid met een lunch of diner, eventueel in Middeleeuwse stijl. Ook kun je kiezen voor een complete theateroutfit passend bij ieder karakter.

Kun je niet wachten om Moord op het kasteel te spelen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Prijzen standaard spel

Particulier (inclusief BTW):

10-20 personen € 41,19 p.p.

21-30 personen € 38,77 p.p.

31-40 personen € 35,14 p.p.

41-50 personen € 32,12 p.p.

51-60 personen € 29,09 p.p.

Zakelijk (exclusief BTW):

10-20 personen € 34,50 p.p.

21-30 personen € 32,00 p.p.

31-40 personen € 29,50 p.p.

41-50 personen € 27,00 p.p.

51-60 personen € 24,50 p.p.

Ben je met een grotere groep? Vraag je vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Toch liever een van de andere spellen? Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Aanvraag Moord op het kasteel

Geef hier je voorkeursdata en tijden op, de aanvraag is pas definitief als wij hem hebben bevestigd.