Presentaties en lezingen

Geef je presentatie net dat beetje meer in de karakteristieke Ridderzaal of kies voor de intiemere setting van de Casteleins Camer. Wij zorgen voor alle randvoorwaarden, zodat jij je op je presentatie kunt concentreren.

Kasteel Radboud-Ridderzaal in perspectief-foto door Duco de Vries

Presenteren in stijl

  • Presentatiemiddelen inbegrepen
  • Geschikt voor 10 – 150 personen
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • 10 minuten vanaf de A7
  • Breid uit met een koffie/thee-, ontbijt-, lunch- of diner-arrangement
  • Combineer met een rondleiding door het museum

Indruk van de locatie

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Deze zakelijke klanten gingen je voor

Een hele goede ervaring opgedaan op deze prachtige en authentieke locatie. Het kasteel is absoluut een aanrader als omgeving voor een teambuildingsprogramma. Het team van Radboud is professioneel, zorgt voor een warm welkom en geeft een leuke korte rondleiding door gangen en zalen. De flexibiliteit van de gastvrouw om op een laatste moment samen een dagprogramma aan te passen en daarin actief mee te denken heb ik erg gewaardeerd. De koffie is lekker en de keuken verzorgt een prima maaltijd. Kortom, een erg tevreden klant!

– Jessica van der Velden, directeur Het Consulaat, Eigenaar bureau Reflect Act

Zeker geen standaard locatie. Door de verschillende ruimtes in “kasteelsferen” lopen de programmaonderdelen ongestoord in elkaar over. Presentatie in de Ridderzaal, lunchen in het Kasteel Café en break out sessie in de Casteleins Camer.

– Maaike Steltenpool