Routebeschrijving

Kasteel Radboud ligt in Medemblik, aan het IJsselmeer. Het is goed bereikbaar vanaf Friesland, Alkmaar, Amsterdam en de omliggende vakantieparken in West-Friesland.

Het adres is:
Oudevaartsgat 8
1671 HM Medemblik

Kom je met de auto? Houd er dan rekening mee dat de navigatie je dan via de Pekelharinghaven stuurt en je dan nog een klein stukje moet lopen naar het kasteel. Volg onderstaande route om direct bij de eigen parkeerplaats van Kasteel Radboud aan te komen.

Aanrijroute voor parkeren
Via de gouden pijlen in onderstaande afbeelding kom je op de parkeerplaats van Kasteel Radboud. Zo sta je het dichtste bij het kasteel geparkeerd. Via de blauwe pijlen kan je ook lopend of met de fiets bij het kasteel komen.

Openbaar vervoer
Met openbaar vervoer is Medemblik per bus bereikbaar. Plan je bezoek via 9292ov.nl en voer het volgende adres in:

Oudevaartsgat 8
1671 HM Medemblik

Stoomtram
Je kan op bepaalde tijden ook gebruik maken van de Stoomtram die vertrekt vanaf Hoorn en de Museumboot die vertrekt vanaf Enkhuizen. Kijk voor meer informatie over de Stoomtram en Museumboot op www.stoomtram.nl

Citytours
In de vakanties en weekenden rijdt de Citytours bus in Medemblik gratis vanaf het stoomtramstation (en tevens busstation) naar Kasteel Radboud. Je kan na je bezoek aan het kasteel ook weer opstappen om naar andere leuke trekpleisters in Medemblik te gaan. Je komt er ook weer mee terug bij het Stoomtram- en busstation. Kijk voor meer informatie over de Citytours op www.visitmedemblik.nl