VR Game: Moordspel aan tafel

Een rijke hoteleigenaar wordt dood aangetroffen en de schok is groot! Aan jou en je team de taak om deze moord aan de dinertafel op te lossen. Hoe? Stap in de virtuele wereld! Op tafel ligt een VR-bril, zet ‘m op en je staat ineens in de lobby van het hotel. Lukt het je om met behulp van de bril en de spullen op tafel het bewijsmateriaal te vinden? Leg de juiste verbanden en wijs de moordenaar aan.

Het programma

Je wordt ontvangen op Kasteel Radboud en je gaat aan tafel met je team. De spelleider legt alles uit en de klok gaat lopen. Moordspel aan tafel is begonnen!

Een rijke hoteleigenaar wordt op klaarlichte dag dood aangetroffen, vermoord in zijn eigen hotel! Hoe kan dat? Waarom is het gebeurd? En het belangrijkste: wie heeft het gedaan?

Jij moet met je team de moord oplossen. Op tafel ligt een VR-bril en verschillende materialen en aanwijzingen. Met de bril op loopt een van jullie door het hotel en vertelt de rest wat hij ziet. De anderen zoeken naar aanwijzingen op tafel, want je moet alles combineren om codes te kraken en kluizen te openen. Natuurlijk wissel je af, zodat iedereen een kijkje kan nemen in het hotel. De moordenaar gevonden? Wie weet win jij met je team de prijs!

Deze virtual reality game is een nieuw interactief concept, gebaseerd op de populaire escape rooms, aangevuld met de nieuwste VR-techniek. Er zijn meerdere levels en het spel is dan ook zowel los als in delen te spelen. Het duurt ongeveer 2 uur.

VR Game: Moordspel aan tafel is standaard inclusief:

  • spelleider
  • spelmaterialen, met o.m. 1 VR-bril per tafel
  • 1 drankje per persoon (bier/wijn/fris)
  • entree Kasteel Radboud museum
  • prijs voor de winnaars

Als een van de eersten deze VR Game spelen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Uitbreidingsmogelijkheden

Omdat Moordspel aan tafel ook in delen te spelen is, is het perfect te combineren met een lunch of diner. Wil je er een hele dag van maken? Dan is het altijd mogelijk om er nog een andere activiteit of spel bij te boeken. Vraag via het formulier een vrijblijvende offerte aan.

Prijzen standaard spel

Particulier (inclusief BTW):

10-20 personen € 45,76 p.p.

21-30 personen € 43,94 p.p.

31-40 personen € 42,13 p.p.

41-50 personen € 39,10 p.p.

51-60 personen € 38,50 p.p.

Zakelijk (exclusief BTW):

10-20 personen € 38,50 p.p.

21-30 personen € 37,00 p.p.

31-40 personen € 35,50 p.p.

41-50 personen € 33,00 p.p.

51-60 personen € 32,50 p.p.

Ben je met een grotere groep? Vraag je vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Toch liever een van de andere spellen? Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Aanvraag VR Game: Moordspel aan tafel

Geef hier je voorkeursdata en tijden op, de aanvraag is pas definitief als wij hem hebben bevestigd.