Tuinconcert IJsbrand and Friends

Tuinconcert IJsbrand and Friends

20 september 2020 - 20 september 2020

15.00

Uitverkocht

UITVERKOCHT
Ook het tweede tuinconcert is inmiddels uitverkocht.

Kom genieten van IJsbrand van Belleghem and Friends tijdens zijn tuinconcert bij Kasteel Radboud! Met gastoptredens van René van der Wel en Joke Tromp. Allen bekend van o.m. The Voice Senior. Speciale gast van de middag is Melissa van Belleghem. Het belooft een heerlijke middag vol gezellige muziek te worden.

De kosten bedragen € 15,- per ticket. Bij aankomst ontvang je van ons een welkomstdrankje. De rest van het concert worden er, indien gewenst, hapjes en drankjes opgenomen voor eigen rekening. Tijdens het concert zit ieder gezelschap met voldoende ruimte uit elkaar. De plaatsen zijn uiteraard beperkt, dus wees er snel bij! Dit intieme concert wil je natuurlijk niet missen.

We verzoeken je vriendelijk per huishouden te boeken.

Zondag 20 september 2020, 16:00 – 18:30 uur

Beschrijving

IJsbrand van Belleghem is al meer dan 35 jaar een begrip in Noord-Holland. En na zijn spetterende optreden in de finale van het televisieprogramma THE VOICE SENIOR 2019……. Nu ook in de rest van Nederland! Deze ras entertainer maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek. Hij is al meer dan 45 jaar drummer en leadzanger van de band Paradise. Daarnaast toert hij al menig jaren door Nederland met de coverband The Cats Aglow. Kijk voor een indruk van zijn repertoire op ijsbrandvanbelleghem.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tuinconcert IJsbrand and Friends” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Evenement Details

Startdatum: 20 september 2020

Einddatum: 20 september 2020

Starttijd: 16:00 CEST

Eindtijd: 18:30 CEST