Valkenier op het kasteelplein

Valkenier op het kasteelplein

26 augustus 2020

0.00

Onze huisvalkenier Birdlive is tijdens de zomervakantie op meerdere woensdagen aanwezig. Je kan de roofvogels op het kasteelplein bewonderen.

Houd er rekening mee dat het dit jaar even anders loopt dan anders in verband met de huidige omstandigheden rondom covid-19. De valkenier heeft geen programma. Je kan de vogels wel mooi van dichtbij bekijken.

Let op! Bij een bezoek aan Kasteel Radboud gelden onze covid-19 maatregelen. Eén van de maatregelen is, dat wij mensen zonder reservering en die geen gebruik maken van het terras vragen buiten de poort te blijven. Zo zorgen wij met elkaar ervoor dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden en voorkomen we boetes.

De valkenier zit bij het museumbezoek inbegrepen. Er zijn geen meerkosten.

Bestel museumtickets
Categorie:

Beschrijving

Meer over Valkenier Birdlive
Valkeniers en kastelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Kasteel Radboud is Birdlive de huisvalkenier. Zij zijn gespecialiseerd in het overbrengen van de kennis over verschillende roofvogels. Birdlive heeft zowel educatieve programma’s, als roofvogel demonstraties waarbij gevlogen wordt.

Aangepast programma i.v.m. covid-19
In verband met covid-19 hebben we deze zomer helaas een wat soberder programma dan gebruikelijk. Normaal presenteert de valkenier vliegdemo’s, workshops en een uitgebreid educatief programma. Deze zomer is dat dus beperkt. We willen graag onze bezoekers evengoed kennis laten maken met de valkerij.  Dit is de laatste datum dat de valkenier deze zomer aanwezig is tussen 13.00 en 16.00 uur.

Evenement Details

Startdatum: 26 augustus 2020

Starttijd: 13:00

Eindtijd: 16:00