Trouwen bij Kasteel Radboud

Trouwen in een middeleeuwse burcht uit 1288. Sfeervoller kan bijna niet! De statige Ridderzaal is bij uitstek geschikt voor een prachtige huwelijksceremonie. De taveernes beneden zijn perfect voor receptie en diner. Bij mooi weer is het terras een aanrader voor je receptie en het aansnijden van de taart! In en om het kasteel maak je de mooiste huwelijksfoto’s. Of het nu stralend weer is of niet, je dag wordt altijd bijzonder wanneer je trouwt in Kasteel Radboud.

Unieke historische locatie

  • Sfeervolle locatie met ruim 7 eeuwen historie
  • Het kasteel is op jouw dag helemaal voor jou gereserveerd
  • Ceremonie, receptie en diner op één locatie is mogelijk en niet verplicht
  • Geschikte trouwlocatie bij alle weertypen; binnen en buiten
  • Persoonlijke begeleiding
Kasteel Radboud-Bruiloft Ridderzaal rode stoelen-Foto door Dian's Fotografie-1920x1280
Kasteel Radboud-Trouwringen-foto door Dian's Fotografie-1920x1280

Bruiloft op maat

Je pak is op maat, je jurk is op maat en jullie ringen zijn op maat. Dus waarom niet je hele bruiloft op maat? Bij ons is alles op maat. Je krijgt van begin tot eind persoonlijke begeleiding van de kasteelbeheerder. We hebben al meer dan 200 bruidsparen in ons prachtige kasteel mogen verwelkomen en die ervaring zetten we dan ook graag in voor jouw onvergetelijke dag!

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Indruk van de trouwlocatie

Deze bruidsparen gingen je voor

Alles was top geregeld en we vonden het fijn hoe er met ons mee werd gedacht. We hebben een geweldige dag gehad!

– Marc en Evelien Hofman

Onze bruiloft gehouden bij Kasteel Radboud. In een woord geweldig! Super goede service en ervaring met Emma (kasteelbeheerder). Een prachtig kasteel en heel fijn, alles op 1 locatie. Laagdrempelig en een fijne en warme sfeer. Een aanrader!

– Marleen Kemeling