Zakelijke activiteiten

Kasteel Radboud biedt uitgebreide mogelijkheden voor verschillende soorten zakelijke activiteiten. In deze prachtige historische omgeving denken we graag met je mee om de juiste sfeer neer te zetten voor jouw bijeenkomst.

Mogelijkheden

In Kasteel Radboud hebben we ruimtes van verschillende grootte en uitstraling die heel prettig zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Dus of je groep nu wat groter is of je het juist graag wat intiemer houdt, het kan allemaal. In het kasteel heb je altijd een bijzondere setting.

Kasteel Radboud-Teamuitje groepsspel Eenhoorn Evenementen

TEAMUITJES EN TEAMBUILDING

Zakelijke activiteit plannen?

Een zakelijke activiteit is al mogelijk vanaf een kleine groep. Houd bij grotere groepen rekening met een maximale capaciteit. Dit verschilt per ruimte. Over het algemeen kunnen wij voor zakelijke activiteiten maximaal 120 gasten ontvangen.

We hebben hierboven verschillende mogelijkheden opgenoemd. Staat jouw idee van een geslaagde bijeenkomst er niet bij? Neem gerust contact op om te bekijken wat we voor je kunnen doen. Wij denken graag met je mee!

Indruk van de locatie

Reviews

Een hele goede ervaring opgedaan op deze prachtige en authentieke locatie. Het kasteel is absoluut een aanrader als omgeving voor een teambuildingsprogramma. Het team van Radboud is professioneel, zorgt voor een warm welkom en geeft een leuke korte rondleiding door gangen en zalen. De flexibiliteit van de gastvrouw om op een laatste moment samen een dagprogramma aan te passen en daarin actief mee te denken heb ik erg gewaardeerd. De koffie is lekker en de keuken verzorgt een prima maaltijd. Kortom, een erg tevreden klant!

– Jessica van der Velden, directeur Het Consulaat, Eigenaar bureau Reflect Act

Zeker geen standaard locatie. Door de verschillende ruimtes in “kasteelsferen” lopen de programmaonderdelen ongestoord in elkaar over. Presentatie in de Ridderzaal, lunchen in het Kasteel Café en break out sessie in de Casteleins Camer.

– Maaike Steltenpool

Neem contact op

Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens openingstijden:
Dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 – 17.00 uur.

Tijdens feestdagen, partijen, evenementen, en dergelijke kunnen deze tijden afwijken.

Je kunt je vraag altijd stellen via ons contactformulier! Dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Openingstijden

Bekijk hier de actuele openingstijden >>

Contactinformatie

Oudevaartsgat 8
1671HM Medemblik

E-mail: info@kasteelradboud.nl
Telefoon: +31(0)227 541 960 (tijdens openingstijden)

NED1671 B.V., handelend onder de naam Kasteel Radboud
KVK-nummer: 70260354
BTW-nummer: NL858220933B01