De Sleutels van Kasteel Radboud

Tijdens deze race tegen de klok krijg je verschillende opdrachten in en om het kasteel. De opdrachten bestaan uit sportieve spellen waar behendigheid en samenwerken voor nodig zijn, maar ook puzzels die je met een iPad in ultimate reality op moet lossen.

Programma

Je wordt ontvangen in het Kasteel Café met koffie, thee of fris. Allereerst legt de spelleider uit hoe alles werkt, daarna worden de teams bekendgemaakt en de benodigde spelmaterialen uitgedeeld. En dan gaat de race van start!

Alle codes ontcijferd en de sleutels gevonden? Het team met de meeste fysieke en digitale sleutels wint de hoofdprijs!

Kasteel Radboud De Sleutels van Kasteel Radboud
Kasteel Radboud-Groepsspellen teamuitje-Grote Taveerne

Standaard inclusief

  • ontvangst met koffie, thee of fris
  • spelleider
  • spelmaterialen, inclusief iPads in bruikleen
  • entree Kasteel Radboud museum
  • prijs voor de winnaars

Tijdsduur & uitbreiding

De Sleutels van Kasteel Radboud duurt ongeveer 3 uur, maar er zijn verschillende mogelijkheden om dit uit te breiden.

Denk aan gebak bij de koffie, een lunch of diner, of een borrel. Je kunt het spel ook extra levend maken door het inzetten van acteurs.

Liever een hele dag bezig? Dan kun je het altijd uitbreiden met een extra activiteit, zoals bijvoorbeeld RIB varen, een highspeed waterrit over het IJsselmeer. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.

Kasteel Radboud-Teamuitje Koffer Groepsspel
Kasteel Radboud-foto door Pulse Visuals

Prijzen

De onderstaande prijzen gelden voor de standaard uitvoering van De Sleutels van Kasteel Radboud. Alle bedragen zijn per persoon en inclusief BTW.

  • 15-20 personen € 44,50 p.p.
  • 21-30 personen € 43,- p.p.
  • 31-40 personen € 41,50 p.p.
  • 41-50 personen € 40,50 p.p.
  • 51-60 personen € 39,50 p.p.

Zijn jullie met meer personen? Vraag dan je vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Reviews groepsspellen

We hebben met de gidsen en gastvrouwen een groepsspel gedaan waarbij je met een tablet door middel van vragen te beantwoorden sleutels moest zoeken op allerlei locaties in het kasteel. Dat was echt heel erg leuk om te doen. Ik kan het iedereen aanraden. Wij kregen het aangeboden samen met een diner. Een leuke avondvullende bezigheid. 

– Ankie Wijbenga

Met het hele team De Sleutels van Kasteel Radboud gespeeld. Dat was superleuk! Een speurtocht door het hele kasteel met puzzels en spellen. Wie de meeste sleutels heeft, wint. En dan blijken we met z’n allen toch fanatieker dan verwacht. Tip: bewaak je sleutels… 

– Jasmijn van Dijk