Moord bij de Maffia

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood gevonden op de wc in zijn ‘casa’: vermoord! De dader moet op het feest zijn, maar wie is het?? Niemand mag de deur uit, tot de moordenaar gevonden is!

Programma

Je wordt ontvangen in het Kasteel Café met koffie, thee of fris. De spelleider legt uit hoe het werkt en dan gaat het feest beginnen! Wie ben jij deze avond? Gigi, de vrouw van Don Corleone die op de erfenis aast? Of Don Salami, zijn grootste rivaal, die Corleone van de troon wil stoten?

Op je stoel ligt een informatieblad met alles wat je moet weten over je karakter en indien nodig, bijbehorende attributen. Leef je in en leef je uit!

Kasteel Radboud-Groepsspellen-Moord bij de maffia
Kasteel Radboud-Groepsspellen-Moord bij de maffia

Standaard inclusief

  • ontvangst met koffie, thee of fris
  • professionele acteur
  • spelmaterialen, inclusief moordscript en attributen
  • entree Kasteel Radboud museum
  • prijs voor de winnaars

Tijdsduur & uitbreiding

Moord bij de Maffia duurt ongeveer 2 uur, maar je kunt dit uitbreiden naar 3 of 4 uur.

Denk hierbij aan gebak bij de koffie, een lunch of diner of een borrel.

Liever een hele dag bezig zijn? Combineer het spel met een andere activiteit in Medemblik. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.

Kasteel Radboud-Groepsspellen-Moord bij de maffia
Kasteel Radboud-foto door Pulse Visuals

Prijzen

De onderstaande prijzen gelden voor de standaard uitvoering van Moord bij de Maffia. Alle bedragen zijn per persoon en inclusief BTW.

  • 15-20 personen € 42,50 p.p.
  • 21-30 personen € 41,- p.p.
  • 31-40 personen € 39,50 p.p.
  • 41-50 personen € 38,50 p.p.
  • 51-60 personen € 37,50 p.p.

Zijn jullie met meer personen? Vraag dan je vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Reviews groepsspellen

We hebben met de gidsen en gastvrouwen een groepsspel gedaan waarbij je met een tablet door middel van vragen te beantwoorden sleutels moest zoeken op allerlei locaties in het kasteel. Dat was echt heel erg leuk om te doen. Ik kan het iedereen aanraden. Wij kregen het aangeboden samen met een diner. Een leuke avondvullende bezigheid. 

– Ankie Wijbenga

Met het hele team De Sleutels van Kasteel Radboud gespeeld. Dat was superleuk! Een speurtocht door het hele kasteel met puzzels en spellen. Wie de meeste sleutels heeft, wint. En dan blijken we met z’n allen toch fanatieker dan verwacht. Tip: bewaak je sleutels… 

– Jasmijn van Dijk