Babyshower bij Kasteel Radboud

Wil je een onvergetelijke babyshower om je vriendin, zus of nicht mee te verrassen? Kies voor Kasteel Radboud. Voor een aankomende prins of prinses is toch alleen een middeleeuws kasteel goed genoeg?

Uitgebreide high tea

Onder het genot van een heerlijke, uitgebreide high tea kan de aanstaande moeder haar cadeautjes uitpakken. Daarbij is er genoeg ruimte om wat leuke spelletjes met elkaar te doen. Hoe dan ook: het wordt een middag om nooit te vergeten!

Kasteel Radboud-High tea op het terras van het Kasteel Cafe
Kasteel Radboud-Babyshower versiering-Grote Taverne

Maak het speciaal

Jullie krijgen in ieder geval je eigen hoekje in het sfeervolle Kasteel Café dat je kunt versieren. Zo maak je de babyshower extra gezellig en speciaal.

Wil je het nog leuker maken? Combineer het feestje met een leuke workshop of boek een fotograaf. Vraag naar de mogelijkheden, we helpen je graag!

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Reviews eerdere babyshowers

Wij hebben de babyshower van onze dochter Bente vorig jaar bij Kasteel Radboud gevierd👼💞 Het was een prachtige middag☀️ Onze gasten waren onder de indruk van deze unieke locatie. Een kasteel met uitzicht op het IJsselmeer! We hebben ontzettend genoten en zijn erg goed verzorgd, een aanrader!

– Priscilla Dijkgraaf-Mol

Een goed verzorgde babyshower, ontspannen en gezellige sfeer. Een heerlijke high tea met verse thee en mijn favoriete broodje van de kaart als mini sandwich op de etagère 😋 Ik kijk er met veel plezier op terug.

– Kirsten Koolhaas