Feest bij Kasteel Radboud

Je kunt duizend en één redenen hebben om met degenen die je lief zijn het leven te vieren. Wij hebben voor jou één perfecte locatie. In de sfeervolle historische omgeving van Kasteel Radboud wordt het een feest om nooit te vergeten.

MEER OVER FEEST

Groots of juist intiem

Wil je een intiem samenkomen met koffie en gebak? Of ga je voor een groots feest met diner en een band? Iets daar tussenin kan natuurlijk ook. Alles is bespreekbaar bij Kasteel Radboud. We nemen graag persoonlijk jouw wensen met je door. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om je ideeën te bespreken. We denken graag met je mee!

Kasteel Radboud Feest met dj Foto door Pascal van As
Kasteel Radboud Feestversiering buiten Foto door Pascal van As

Combineren met leuke activiteiten

Je kunt je feest combineren met een rondleiding, een groepsspel, een museumbezoek of iets anders. Ook in de directe omgeving zijn veel leuke activiteiten die goed samengaan met een feest in het kasteel. Een eigen invulling is altijd bespreekbaar. Neem contact met ons op om de ideeën die je hebt te bespreken of om juist leuke ideeën op te doen.

Kinderen in het gezelschap?

Geen probleem! In het museum hebben we een leuke speurtocht en een speelzolder. In het Kasteel Café is er een speelhoek en op het plein hebben we oud-Hollands speelgoed waarmee ze zich kunnen vermaken. Achter het kasteel ligt een kinderboerderij en op loopafstand is een fijne speeltuin. Je kunt ook kinderactiviteiten boeken, zoals een workshop, knutselen of een goochelaar. We helpen je hier graag bij!

CONTACT OPNEMEN
Kasteel Radboud Jongleren door Magisch Verhaal Foto door Pascal van As

Meer weten? Neem contact op!

Reviews eerdere feesten

Wij hadden een strak plan voor ons Feest ‘Sensation White’, althans dat dachten we. Emma (en Madeleine) dachten (gelukkig) mee in de details. Professioneel, betrokken, eerlijk gaven zij ons relevante tips, hielpen ze met de invulling. Alles was dan ook top geregeld voor- en tijdens het feest! En de locatie, ja die is gewoon super. Een kasteel! De feestruimte maar ook de entree en het gecreëerde aankomst pad …. Surrealistisch mooi!

– Wim Joosten

Met veel plezier kijk ik terug op mijn verjaardagsfeest in Kasteel Radboud. Gecombineerd met een rondleiding voor wie wilde. Goed verzorgd, lekkere hapjes en vriendelijke bediening. Ontzettend leuk om in een heus kasteel m’n verjaardag te hebben kunnen vieren met m’n vrienden en familie.

– Ric Jacobs