Feest bij Kasteel Radboud

Je kunt duizend en één redenen hebben om met degenen die je lief zijn het leven te vieren. Wij hebben voor jou één perfecte locatie. In de sfeervolle historische omgeving van Kasteel Radboud wordt het een feestelijke dag om nooit te vergeten.

Jouw feestelijke dag

Wil je een intiem samenkomen met koffie en gebak? Of ga je voor een hele dag met een uitgebreide high tea en/of diner? Iets daar tussenin kan natuurlijk ook. We nemen graag persoonlijk jouw wensen met je door. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om je ideeën te bespreken. Het is jouw feestelijke dag en we denken graag met je mee hoe we dat voor jou speciaal kunnen maken!

Kasteel Radboud-High tea
Kasteel Radboud-Feestversiering buiten-foto door Pascal van As

Combineren met leuke activiteiten

Je kunt jouw feestelijke dag combineren met een rondleiding, een groepsspel, een museumbezoek of iets anders. Ook in de directe omgeving zijn veel leuke activiteiten die goed samengaan met een feest in het kasteel. Een eigen invulling is altijd bespreekbaar. Neem contact met ons op om de ideeën die je hebt te bespreken of om juist leuke ideeën op te doen.

Kinderen in het gezelschap?

Geen probleem! In het museum hebben we een leuke speurtocht en een speelzolder. In het Kasteel Café is er een speelhoek en op het plein hebben we oud-Hollands speelgoed waarmee ze zich kunnen vermaken. Achter het kasteel ligt een kinderboerderij en op loopafstand is een fijne speeltuin. Je kunt ook kinderactiviteiten boeken, zoals een workshop, knutselen of een goochelaar. We helpen je hier graag bij!

Kasteel Radboud-Jongleur op het kasteelplein-foto door Pascal van As

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Reviews

Wij hebben hier onze familiemiddag gevierd met een heerlijke high tea! Alles was supergoed verzorgd en lekker. Wij komen zeker nog eens terug.

– Manon 

Met veel plezier kijk ik terug op mijn verjaardagsfeest in Kasteel Radboud. Gecombineerd met een rondleiding voor wie wilde. Goed verzorgd, lekkere hapjes en vriendelijke bediening. Ontzettend leuk om in een heus kasteel m’n verjaardag te hebben kunnen vieren met m’n vrienden en familie.

– Ric Jacobs