Kinderfeestjes bij Kasteel Radboud

Een feestje geven voor je verjaardag? Wat is er leuker dan een middeleeuws kasteel?! Dit feestje blijft je de rest van je leven bij.

Van speurtocht tot versieren

Begin met limonade en cadeautjes uitpakken die je van je vriendjes en vriendinnetjes krijgt. Daarna doe je met z’n allen de speurtocht. Het hele kasteel gezien? Dan ga je nog cakejes versieren met snoep en slagroom beneden in het Kasteel Café. Je krijgt hier natuurlijk ook weer wat te drinken bij, want van rondrennen en spelen krijg je dorst! Wanneer je weer naar huis gaat, krijgen jullie allemaal een oorkonde en een kleinigheidje mee.

Kasteel Radboud-Kinderfeestje met heksen thema-foto door Ping Design
Kasteel Radboud-Speelzolder-foto door Duco de Vries

Extra: knutselen

Wil je nóg meer leuke dingen doen? Dan kun je ook nog gaan knutselen. Je maakt allemaal een zwaard, schild, toverstaf of jonkvrouwenhoed! Een ander thema dat goed bij jouw feestje past is natuurlijk bespreekbaar.

Combineren met Kinder high tea

Maak het feestje extra speciaal door het te combineren met een Kinder high tea! Deze bestaat uit een pot thee of kan limonade, soepje én een plank met bijvoorbeeld poffertjes, mini tosti, fruit, taartje, mini muffin, brownie. Vraag naar de mogelijkheden om te combineren met een kinderfeestje via het contactformulier.

Website 1920x1005-Kasteel Radboud-Kinder high tea
Kasteel Radboud-Kind rent rond in de Bottelrie Torre

Tijd en kosten

Dit kinderfeestje kost € 15,- per kind. Je bent dan ongeveer 2 uur in het kasteel. Met een knutseluitbreiding komt er nog € 4,- per kind bij. Je bent dan ongeveer een half uur extra bezig.

Je begeleiders mogen gratis mee naar binnen. Adviesleeftijd is vanaf 4 jaar.

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Reviews eerdere kinderfeestjes

Super leuk!

Heerlijk om te zien hoe de kinderen opgaan in hun fantasie! Zeker weten het spannendste decor voor een partijtje in Medemblik. Gaan ze niet snel vergeten! Een aanrader.

– Inge Bruinsma

Wat hebben we een geweldig feestje gehad bij jullie voor onze dochter haar 5e verjaardag! Van de allereerste limonade met cupcake tot aan het knutselen aan toe was het héél goed verzorgd. Ook de foto speurtocht door het hele kasteel mét bezoek aan het dak zal ons nog lang heugen! Dankjewel Emma en haar team, we komen zeker nog eens terug 👍

– Kirsten de Vries