Groepsspellen

Met familie, vrienden of collega’s een spel spelen: welk team is het snelst, wie is het slimst en wie is uiteindelijk de winnaar? Kom naar Kasteel Radboud en los een moord op, of ga de uitdaging aan van een escape!

Kasteel Radboud-Spel Fabels 3

Fabels van Kasteel Radboud (tijdelijk)

Win jij eeuwige roem als Fabelmeester? Verzamel je squad en kraak de code, zodat Sammeltje van Wieringen naar huis kan. Een magisch boek heeft zijn sleutel opgeslokt en alleen met jouw hulp kan hij terug naar zijn broeders. De antwoorden liggen in het kasteel..

Het spel >>

De Sleutels van Kasteel Radboud

Een spannend avonturenspel gebaseerd op Fort Boyard, het populaire tv-programma uit de jaren 80. Snel denkwerk, sportiviteit en teamspirit helpen je bij je zoektocht naar de sleutels.

Het programma >>

Kasteel Radboud De Sleutels van Kasteel Radboud
Kasteel Radboud-Groepsspellen-Moord bij de maffia

Moord bij de Maffia

Je bent lid van de maffia en uitgenodigd voor het verjaardagsfeest van Don Corleone, de machtigste maffiabaas. Maar dan wordt de Don dood gevonden. Vermoord, maar door wie?

Alle gasten zijn verdacht. Ontrafel de listen, hoor de leugens en zoek uit wie er een motief heeft. Want een ding staat vast: de moordenaar móet gevonden worden!

Het programma >>

Ranking your Colleagues

Weet jij alles van je collega’s? Dan maak je grote kans om te winnen in jullie eigen quiz: Ranking your Colleagues! In totaal zijn er acht rondes, met muziek, algemene kennis en vragen over je collega’s.

Bereid je vast goed voor: welke collega heeft de dikste auto? Wie is het grootste feestbeest? Weet jij het?

Het programma >>

Kasteel Radboud-Groepsspellen-Ranking your Colleagues 1

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Reviews groepsspellen

Met het hele team De Sleutels van Kasteel Radboud gespeeld. Dat was superleuk! Een speurtocht door het hele kasteel met puzzels en spellen. Wie de meeste sleutels heeft, wint. En dan blijken we met z’n allen toch fanatieker dan verwacht. Tip: bewaak je sleutels… 

– Jasmijn van Dijk

Prachtige plek om naar toe te gaan vooral als het personeel verkleed rond loopt tijdens thema weekenden. Leuke spellen voor personeelsfeestjes. Goede exposities. Voor de kinderen leuke spelletjes, een mooie speelzolder, een speurtocht en een mooi diploma als ze het ingevuld hebben. Kortom, zeker aan te raden om heen te gaan. 

– Marianne Kooijman