Groepsspellen

Met familie, vrienden of collega’s een spel spelen: welk team is het snelst, wie is het slimst en wie is uiteindelijk de winnaar? Kom naar Kasteel Radboud en los een moord op, of ga de uitdaging aan van een escape!

MEER OVER GROEPSSPELLEN

De Sleutels van Kasteel Radboud

Een spannend avonturenspel gebaseerd op Fort Boyard, het populaire tv-programma uit de jaren 80. Snel denkwerk, sportiviteit en teamspirit helpen je bij je zoektocht naar de sleutels.

Het programma >>

Kasteel Radboud De Sleutels van Kasteel Radboud
Kasteel Radboud Speelzolder Foto door Duco de Vries

Escape from Radboud Castle

Je zit met je team vast in Kasteel Radboud. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Of toch niet?

Je hebt alleen een iPad tot je beschikking om digitaal de code in te vullen waarmee je verder komt in het kasteel. Lukt het je om binnen de tijd alle kamers vrij te spelen en uit te breken?

Het programma >>

De Da Vinci Code

De Da Vinci Code is een perfecte combinatie van binnen en buiten in het centrum van Medemblik en Kasteel Radboud.

Weten jij en je team de cryptische puzzels op te lossen en de spannende games slim te spelen? Dan maak je goede kans om als eerste die bijzondere prijs te vinden: de Heilige Graal.

Het programma >>

Kasteel Radboud Groepsspellen en Teamuitjes
Kasteel Radboud Moord op het kasteel Foto Pascal van As

Moord op het kasteel

Het is het jaar 1296. Graaf Floris V wordt dood gevonden in een geheime ruimte van Kasteel Radboud. Vermoord, maar door wie?

Als middeleeuws karakter ga je uitzoeken wie er toegang had tot de geheime kamer en wat de reden is voor de moord. Want een ding staat vast: de moordenaar móet gevonden worden!

Het programma >>

VR Game: Moord aan tafel

Een rijke hoteleigenaar wordt dood aangetroffen en de schok is groot! Aan jou en je team de taak om deze moord aan tafel op te lossen. Maar hoe?

Stap in de virtuele wereld! Op tafel ligt een VR-bril, zet ‘m op en je staat ineens in de lobby van het hotel. Lukt het je om de codes te ontcijferen en kluizen te openen?

Het programma >>

CONTACT OPNEMEN
Kasteel Radboud Groepsspellen Puzzelen aan tafel

Meer weten? Neem contact op!

Reviews groepsspellen

Met het hele team De Sleutels van Kasteel Radboud gespeeld. Dat was superleuk! Een speurtocht door het hele kasteel met puzzels en spellen. Wie de meeste sleutels heeft, wint. En dan blijken we met z’n allen toch fanatieker dan verwacht. Tip: bewaak je sleutels… 

– Jasmijn van Dijk

Prachtige plek om naar toe te gaan vooral als het personeel verkleed rond loopt tijdens thema weekenden. Leuke spellen voor personeelsfeestjes. Goede exposities. Voor de kinderen leuke spelletjes, een mooie speelzolder, een speurtocht en een mooi diploma als ze het ingevuld hebben. Kortom, zeker aan te raden om heen te gaan. 

– Marianne Kooijman