Veel gestelde vragen

Vraag en antwoord

“Zijn honden toegestaan in het museum?”

Nee, in het museum zijn honden niet toegestaan. Servicehonden zijn daar uiteraard de uitzondering op. Op het plein en in het Kasteel Café zijn honden welkom. Wanneer de valkenier aanwezig is, zijn honden ook niet op het plein en in het Kasteel Café toegestaan i.v.m. de veiligheid van de roofvogels. Op onze activiteitenpagina is te vinden wanneer de valkenier aanwezig is.

“Ik heb jullie gemaild/tickets besteld, maar waarom hoor ik niets?” 

Het kan zijn dat de mail van Kasteel Radboud in je ongewenste mail terecht is gekomen. Wil je er zeker van zijn dat onze mailberichten niet door je spamfilter worden tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren.

“Hoe lang duurt een bezoek aan het museum?”

Het kasteel is niet heel groot. Je bent gemiddeld zo’n anderhalf uur in het museum. Afhankelijk van of je kinderen mee hebt die graag nog wat langer op de speelzolder willen blijven of wanneer je graag uitgebreid alle audiotourpunten wil luisteren duurt het langer of korter.

“Als het kasteel is uitverkocht, mag ik dan wel het plein op?”

Wanneer het museum is uitverkocht kun je evengoed het plein op om het kasteel van dichterbij te bekijken. Vaak is er ook nog wel plaats in het Kasteel Café binnen of buiten op het terras om iets te eten of te drinken.

“Moet ik vooraf reserveren?”

Het is aan te raden vooraf een ticket te kopen voor het museum. Zo weet je zeker dat je naar binnen kan op het moment dat het jou uitkomt. Museumtickets kopen kan online via onderstaande button.

“Waarom kan er maar één persoon per Vriendenloterij VIP kaart gratis naar binnen?”

Kasteel Radboud krijgt per kaart een vergoeding van de Vriendenloterij. Deze vergoeding is voor één persoon per kaart. Bij verschillende uitjes die aangesloten zijn bij de Vriendenloterij VIP kaart gelden verschillende regels of kortingen. Wat er bij Kasteel Radboud geldt, staat ook vermeld op de website van de Vriendenloterij VIP kaart.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Aankomende evenementen

Reviews

Goeie koffie en lekker appelgebak!

– Peter Arents

via Google

Vandaag hebben we genoten van een heerlijke High Tea , goed verzorgd door heel erg gezellig personeel in een prachtig kasteel! Ook nog even buiten gezeten op het leuke terras in de zon. Echt een aanrader!

– Fiona Heimenberg

via Facebook