Michiel en Danny’s Burchtmenu

Lekker bunkeren in de Burcht

Geen zin om zelf te koken? Schuif zaterdagavond 26 augustus in het Kasteel Café aan voor Michiel en Danny’s Burchtmenu. Jazeker, op zaterdag, speciaal voor de 24-uurs race!

Danny Tor is bekend van Danny’s Food Market als zeer getalenteerde en creatieve chef. Michiel Nijhuis is onze eigen BBQ master en bekend van de Bier- en spijsproeverij. Samen stellen deze heren iedere maand een uniek driegangenmenu voor je samen. Daar wil je toch bij zijn?
Gok je het erop, met als risico dat je de hond in de pot vindt? Of ga je voor zekerheid en reserveer je alvast een tafel? Dat kan via onderstaand aanvraagformulier tot en met vrijdag 25 augustus 23.00 uur. Na die tijd kun je alleen nog telefonisch reserveren via 0227 541960. Het aantal tafels is beperkt!
Kasteel Radboud - Burchtmenu - Michiel met tomatentartaar - 1920x1005
Kasteel Radboud - Burchtmenu - tomatentartaar - 1920x1005

Burchtmenu 26 augustus 2023

Voorgerecht:

  • Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en pesto
  • Carpaccio van gerookte botervis met unagi kabayaki, bosui en knoflookchips
  • Carpaccio van gele biet met pompoenpitten, jonge geitenkaas en balsamico-siroop

Hoofdgerecht:

  • Runderbiefstuk van de BBQ met asperges, bieten-mousseline en bourbon-bacon-jus
  • Pittige gamba’s van de BBQ met paella
  • Gevulde courgette met kaas, bietencrème en knoflook-kruidenolie

Nagerecht:

  • Citroen cheesecake met vanille-ijs

Prijs: € 35,- per persoon, exclusief drankjes.

Reserveer je tafel

  • Min. 2, max. 6 personen. Wil je graag voor meer of minder mensen reserveren? Dat kan op aanvraag via het opmerkingenveld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Goeie koffie en lekker appelgebak!

– Peter Arents

via Google

Vandaag hebben we genoten van een heerlijke High Tea , goed verzorgd door heel erg gezellig personeel in een prachtig kasteel! Ook nog even buiten gezeten op het leuke terras in de zon. Echt een aanrader!

– Fiona Heimenberg

via Facebook