Michiel en Danny’s Burchtmenu
Lekker bunkeren in de Burcht
Geen zin om zelf te koken? Schuif vrijdagavond 26 januari in het Kasteel Café aan voor Michiel en Danny’s Burchtmenu.
Danny Tor is bekend van Danny’s Food Market als zeer getalenteerde en creatieve chef. Michiel Nijhuis is onze eigen BBQ master en bekend van de Bier- en spijsproeverij. Samen stellen deze heren iedere maand een uniek driegangenmenu voor je samen. Daar wil je toch bij zijn?
Gok je het erop of ga je voor zekerheid en reserveer je alvast een tafel? Dat kan via onderstaand aanvraagformulier tot en met donderdag 25 januari 23.00 uur. Na die tijd kun je alleen nog telefonisch reserveren via 0227 541960. Het aantal tafels is beperkt!
Burchtmenu 26 januari 2024
Voorgerecht
- Eendenrillette met suikerbrood, bacon en cranberryjam
- Tompouce van botervis en knolselderij met wasabi-crème en bietencrème
- Bladerdeeg met geitenkaas en een mousse van noten
Hoofdgerecht
- Stoofvlees met zuurkoolstamppotje en pastinaak-chips
- Crispy zalm met forelkaviaar, doperwten, mais, bieslook, peper en beurre blanc
- Gevulde portobello met kaas, zuurkoolstamppotje en kruidenolie
Nagerecht
- Huisgemaakte tiramisu
Prijs: € 35,- per persoon, exclusief drankjes
Reserveer je tafel
Reviews
Goeie koffie en lekker appelgebak!
– Peter Arents
via Google
Vandaag hebben we genoten van een heerlijke High Tea , goed verzorgd door heel erg gezellig personeel in een prachtig kasteel! Ook nog even buiten gezeten op het leuke terras in de zon. Echt een aanrader!
– Fiona Heimenberg
via Facebook