Fabels van Kasteel Radboud

Hoeveel weet jij van sprookjes, legenden en fabels? Kraak met jouw team de code en win eeuwige roem als Fabelmeester!

Het spel

Sammeltje van Wieringen heeft met magie gespeeld en is zijn sleutel kwijtgeraakt. Nu zit hij vast in onze wereld. De antwoorden om hem terug te sturen naar zijn broeders liggen in Kasteel Radboud. Kun jij hem helpen?

Samen met je team en een tablet zoek je door het hele kasteel naar vragen over sprookjes, legenden en fabels. Je kunt pas door naar de volgende ruimte, als je de vraag hebt gevonden én beantwoord. Met de antwoorden kraak je de code en wie weet mag jouw team zich de Fabelmeesters noemen.

Kasteel Radboud-Spel Fabels 3

Tijdsduur en uitbreiding

Fabels van Kasteel Radboud duurt ongeveer 1 á 1,5 uur en is een perfect familie- of vriendenspel. Als je wilt, kun je ook nog op je gemak het museum bezoeken. Jongere kinderen kunnen meedoen in een team met volwassenen.

Liever langer bezig? Je kunt het spel ook uitbreiden met koffie/thee en gebak of een lunch of high tea.

Prijzen en periode

De onderstaande prijzen gelden voor de standaard uitvoering van Fabels van Kasteel Radboud. Alle bedragen zijn per persoon en inclusief BTW.

  • 2-12 personen € 17,50 p.p.
  • 13-24 personen € 16,00 p.p.
  • 25-36 personen € 14,50 p.p.

Fabels van Kasteel Radboud is te spelen tot en met 5 januari 2025.

Kasteel Radboud-Spel Fabels 1

Meer weten? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je er zeker van zijn dat mail van Kasteel Radboud niet door je spamfilter wordt tegengehouden, voeg ons dan toe aan je veilige lijst van contacten. Je kunt ook af en toe je spambox controleren om te zien of onze mail naar jou daar terecht is gekomen. 

Reviews groepsspellen

We hebben met de gidsen en gastvrouwen een groepsspel gedaan waarbij je met een tablet door middel van vragen te beantwoorden sleutels moest zoeken op allerlei locaties in het kasteel. Dat was echt heel erg leuk om te doen. Ik kan het iedereen aanraden. Wij kregen het aangeboden samen met een diner. Een leuke avondvullende bezigheid. 

– Ankie Wijbenga

Met het hele team De Sleutels van Kasteel Radboud gespeeld. Dat was superleuk! Een speurtocht door het hele kasteel met puzzels en spellen. Wie de meeste sleutels heeft, wint. En dan blijken we met z’n allen toch fanatieker dan verwacht. Tip: bewaak je sleutels… 

– Jasmijn van Dijk